don't wanna make you sway

hejhej!
matchen gick inte så bra. eller vi spelade helt okej, men vi har ingen kondis. I slutet var vi aströtta och dom rullade in 3 mål som tog dom till vinst. Deras första mål var solklar offside dock. jag vet inte riktigt vad matchen slutade. I första halvlek stod det 2-1 till oss i alla fall. Dom har en nyckelspelare som gör majoriteten av deras mål, lite less blir man ju! Jag gjorde ett av våra två mål i alla fall. Lisa gjorde det andra, sjukt snyggt. Hon slog en skruvad hörna direkt i mål. Galet!

jag har inga speciella planer inför dagen, sola lite kanske. Det är så pinsamt för jag använder dove-lotion som gör en brunare, eller jag har gjort det 2 gånger typ och det är asbra, men idag hade jag benskydden på matchen och när jag tog av mig dom var jag helt vit där och brun runt omkring, inte gullig! Ska dra en rejäl scrub i duschen nu.
måste bara säga en sak, finns det nåt som kan göra en gladare än håkan? Hans musik är omöjlig att inte röra sig till.
Ta känn ingen sorg för mig göteborg som exempel, när "lillebror.....bapapa" kommer, och trummerna kör på och kören som aa-ar i bakgrunden. så underbart humörlyftande. kan man säga så? jag blir skitglad i allafall! nu ska jag duscha.
pussar!:)

image749
skavsåren som gjorde att jag blödde igenom strumporna och var tvungen att kliva av sista 5 minuterna

update 4/5 22.18: Mirre: Stör det dig att jag förklarar vårt lags svagheter eller? Jag sa ju inte direkt att vi var bättre än dom. Enkel.