gossip

Lindsay Lohan stämd på 55,000 dollar!

Lindsay Lohan fotograferades igår utanför Fourteen Karats i Beverly Hills och på fingret hade hon sin LL ring (vi trodde först att det var ett F) som är väldigt lik Paris Hiltons BM ring. Det är väl antagligen Lindsays sätt att säga att hon älskar sig själv då? Någon som däremot inte älskar Lindsay just nu är hennes förra livvakt som har stämt stjärnan på nästan 350,000 kronor eftersom han hävdar att han aldrig fick betalt när han jobbade för henne. Lindsays presstalesman hävdar dock att hon inte känner till livvakten och att hon aldrig ens sett honom förut!? image696
Lily Allen blond.

Lily allen fångades på bild igår när hon var ute på en shoppingtur. Dock nästan platninablond. Hon har ju haft det jobbigt på sista tiden eftersom hon fick mssfall och allt. Hoppas att hon mår bättre nu. Vad gillar ni nya hårfärgen? Jag föredrar hennes förra!
image698
Beyonce gravid?

Det cirkulerar rykten om att Beyonce & Jay Z väntar barn. Inget är bekräftat men inte heller förnekat. Kanske var det därför dom gifte sig i all hast? Lillasyrran Solange Knowles gifte sig vid 17 års ålder när hon blev gravid.
image699
soon to be mommy&daddy?


kanske fortsätter sen. Men det är tveksamt. Nu blir det wook!

pussaaar

källa: posh24

Kommentarer
Postat av: kajsa

Jag föredrar också Hennes förra färg!
Men neake om Beyonce har en bulle i magen,
tänk henne med en kula!
aaa va sött :)

2008-04-09 @ 19:18:31
URL: http://kajsanordin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0