oh if you're looking for me

somnade halv fem i morse, steg upp 12. bakade till mammas födelsedag, mormor skjutsade mig till frissan och släppte av mig där, kom hem för någon timma sedan. tid att plugga? none
jag klippte mig ju inte eller så, skulle bara slinga om som jag sagt tidigare, det blev rätt bra. Hon sa att "eftersom du har så mycket hår tror jag inte att det går att göra så mycket ljusare med slingor, det skulle vara om du färgade men då finns ju risken att det blir guldigt" och det vill jag ju inte, så  jag nöjer mig såhär. längtar till sommaren, solblekt hår mmm... fast då blir det så jävla slitet iofs. Man får variera.
mamma hämtade mig hos frissan sen mötte vi upp pappa som skulle köpa nya skor. Jag sprang in på presspoint och köpte SOLO och GLAMOUR.
Sedan gick jag till skoaffären där mamma och pappa var... dom hade inte så snygga skor men några söta pumps fanns det som jag provade.
Nu är huset fullt av skrikande ungar, har inte lust att socialisera ikväll, är nog tvungen dock.
släkten är värst heter det väl...
jag är less på släkten, till jul funkar det. annars, -nej tack.
när jag satt hos frisören kikade jag igenom nån månad gammal ELLE, det var ändå bra inspiration, hittade vissa fina höstplagg som nog skulle funka i vinter också, kommer dock inte ihåg vad dom hette eller kostade.
dom var väl inte tvärbilliga I guess.
Jag tvekar på om jag ska fara till skolan imorgon, mamma tycker jag ska stanna hemma, och egentligen är det väl bäst, men man missar ju hur mycket som helst. Och jag bryter ihop när jag är för stressad.
Jag ska se sista gossip girl avsnittet ikväll, alltså det sista jag har. avsnitt nio. det är så sjukt bra!
jag dör.
känns lite sorgligt måste jag medge, jag kommer längta ihjäl mig tills nästa avsnitt.
någon som vet en bra sida där man kan ladda hem? :)

image151 jag tycker hon är sjukt söt me sitt lilla underbett, sydstatsdialekt, ljusblonda hår och ständiga skratt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0